Facturen en bonnetjes APP

Geen gedoe meer met Word of Excel bestanden om je facturen te maken. Geen inkoopfacturen en bonnetjes meer in ouderwetse papieren mappen. Gewoon je boekhouding vanuit je broekzak. Hoe handig is dat?

Ontdek op deze pagina wat je kan doen met onze boekhoud APP. Ben jij er ook klaar voor om je bedrijf vanuit je broekzak te runnen?

SpeakerCamera
Scan bonnetjes en inkoopfacturen
In de trein, bij het tankstation of tijdens een klus op locatie; jij werkt altijd en overal je boekhouding bij met onze APP. Zodra je een bonnetje krijgt, maak je er eenvoudig met de APP een scan van en hoppa! Die zit in de boekhouding. Wij doen de rest voor je.
SpeakerCamera
Verstuur gemakkelijk facturen en offertes
Geen gedoe meer met Word of Excel bestanden voor het maken van facturen. Je pakt je telefoon en in een paar vingerbewegingen heb jij een offerte of factuur verzonden naar je klant. Op deze manier bespaart onze gemiddelde klant tot wel 10 dagen aan saai administratief werk per jaar.
SpeakerCamera
Snel inzicht in onbetaalde facturen en herinneringen
Met onze APP heb heb jij zicht op de betalingen van jouw klanten en kan je ze één vingerbeweging eenvoudig een factuurherinnering sturen als ze nog niet betaald hebben. Ook kan je eenvoudig zien welke facturen jij nog moet betalen, zodat je niet in de problemen komt.
SpeakerCamera
Altijd en overal beeld van je financiële resultaten
Als ondernemer moet je natuurlijk gedurende het jaar kunnen bijsturen en besluiten maken op basis van je financiële resultaten en niet pas op het eind van het jaar. Daarom krijg je via onze APP direct en live inzicht in je financiële resultaten. Zo weet je altijd precies hoe je ervoor staat.
 

Altijd en overal inzicht in je boekhouding

 

Samenwerking met Financial Bodyguard

 

Jouw data is altijd veilig

 

Nooit meer iets doen als je thuiskomt

 

Geen fysieke bonnetjes meer bewaren

 

Tijd besparen met facturen en offertes

Ben jij er klaar voor?
Tijd om slim te ondernemen!