Financieel advies

Financial Bodyguard is dé partner voor het verzorgen van de boekhouding en het geven van financieel en fiscaal advies voor ZZPers uit de regio Eindhoven en omstreken. 

Wij begrijpen dat jouw financiële welzijn van het grootste belang is, en daarom staan wij klaar om jou en je bedrijf te beschermen en te begeleiden. Jouw financiële gezondheid is onze topprioriteit, en met onze hulp zijn wij er zeker van dat jij gaat slagen.

Ontdek hoe Financial Bodyguard jouw financiële stabiliteit kan waarborgen en jouw doelen kan helpen verwezenlijken. 

 

Advies ondernemingsvorm

Eenmanszaak, VOF of Besloten Vennootschap? Wanneer moet je nu waarvoor kiezen en wat zijn de voor- en nadelen. Wij helpen je met deze vragen.

 

Zicht op je belastingen

Als ondernemer hou je niet van onverwachte financiële tegenvallers. Daarom kunnen wij vooraf berekenen met hoeveel belasting je rekening moet houden.

 

Hoe bepaal ik mijn uurtarief

Natuurlijk wil je een goed uurtarief, maar hoe bepaal je die nu zodat je een goede winst hebt, maar ook weer niet te duur bent? Wij helpen je hierbij.

 

Wat heb ik nodig voor een goede start?

Er komt veel op je af wanneer je start als ondernemer. Wij helpen je met het geven van een duidelijk beeld wat je nodig hebt voor een goede start.

 

Welke kosten mag ik wel en niet aftrekken?

Natuurlijk wil je zoveel mogelijk van de belasting aftrekken, maar daar zijn wel regels voor. Wij adviseren je precies over wat wel en niet mag.

 

Hoe kom ik aan nieuwe en betere klanten?

Het antwoord op deze vraag is de sleutel tot verdere groei! Wij kunnen je adviseren hoe jij aan nieuwe en betere klanten kan komen.

 

Wat als een factuur niet word betaald?

Als ondernemer ga je vroeg of laat te maken krijgen met wanbetalers. Wat moet je dan doen om alsnog je geld te krijgen? Wij geven je het advies.

 

Welke bank kan ik het beste kiezen?

Bij de keuze voor een bank voor je bedrijf, zijn er andere zaken waar je naar moet kijken dan voor privé. Wij adviseren je bij je keuze voor een bank.

 

Kan ik een hypotheek aanvragen?

Wil je een hypotheek om een huis te kopen? Wij beantwoorden je vraag of het in jouw specifieke situatie lukt een hypotheek te krijgen.

 

Wat moet ik doen bij mijn eerste medewerker?

Als je op het punt staat je eerste medewerker aan te nemen, dan spelen er veel vragen in je hoofd. Wij helpen je en adviseren je wat je moet doen.

 

Ik wil een bedrijfspand aankopen

Wil je een bedrijfspand aankopen? Wij adviseren je bij de aankoop van je bedrijfspand, zodat je optimaal profiteert en niets belangrijks vergeet.

 

Welke auto kan ik het beste leasen?

Ben je toe aan een nieuwe leaseauto? Wij adviseren je bij het maken van je keuze voor de beste leaseauto in jouw situatie.

 

Aangifte dividend belastingen

Wil je dividend aan jezelf uitkeren? Wij kunnen je advies geven en vervolgens de aangifte dividend belasting voor je verzorgen.

 

Eenmanszaak omzetten naar BV?

Wanneer moet je eigenlijk je eenmanszaak omzetten naar een BV? Het antwoord op die vraag bespreken we graag met je.

Heb jij een vraag of wil je advies?
Wacht niet langer en plan nu een afspraak!