Onze cultuur

Balans, dat is waar het om draait in het leven. Balans tussen privé en werk, balans tussen inkomsten en uitgaven, balans tussen stress en rust, de balans van je bedrijf. 

Financial Bodyguard staat voor balans van haar medewerkers. Medewerkers zijn het belangrijkste onderdeel van onze organisatie. Zonder hen bestaat het bedrijf niet. Een goede medewerker is tevreden over de werkdruk en heeft voldoende tijd voor vrienden, familie en rust.

Wanneer we werken, dan maken we echt meters. We houden niet van slap gelul bij het koffieautomaat en pakken liever door, zodat we vrijdagmiddag om 12:00 onze deuren kunnen sluiten en dingen kunnen doen naast ons werk waar we blij van worden.

We zijn modern, zo hebben we state-of-the-art werkplekken en werken we de helft van onze tijd vanuit huis. We zijn papierloos en werken digitaal in de cloud.

Martijn van Thiel

Financieel mastermind

Ik krijg energie van creatie. Niet lullen maar doen. Samen met een ondernemer dingen voor elkaar krijgen, dat is waar ik op mijn sterkst ben.

Peter Brugman

Administratief wonder

Geef mij een opdracht en ik voer hem precies zo uit. Ik breng de ondernemer structuur en constantheid en ik zorg voor de bonnetjes en banktransacties achter de schermen.

Anneke Loeffen

Administratief wonder

Ik schakel graag met de ondernemer en voorzien ondernemers van informatie op het juiste moment. Ik ben hun ogen en oren op fiscaal gebied en houd precies in de gaten of we op koers zitten met de belastingdienst.